Tuesday, April 20, 2021

Påsken 2021


Vi flög till Stockholm och hängde några dagar hos mamma i deras nya lägenhet inne i stan. Barnen testade leka i Vasaparken rakt över gatan. Första vårsolen värmde äntligen lite. Det kändes härligt och konstigt att folk satt på uteserveringar och att restauranger och caféer var öppna. Prinsesstårta, semla och påskbakelse på en uteservering. Jag passade på att klippa mig eftersom frisörerna varit stängda sedan december och min man vuxit sig lång. Jag följde med Sofie ut till stallet och red hennes fina häst medan barnen hade movie night med mormor. 

Nere i Vingåker fick vi äntligen träffa Bozze och morfar. Leka med bästis och grilla med farbror Christer. Min morfar var färdig vaccinerad och bjöd oss på våfflor. Barnen gick till frisören och blev kanonsnygga i håret. Lekt mycket med grannbarnen och njutit av att kunna spring och ut hur och när man vill. 


En morgon vaknade vi till snö. Aprilväder. Filip och jag gick en före-frukost promenad i skogen för att njuta av snön. Eftersom det ändå var snö passade vi på att åka ut till Båsenberga slalombacke och nyttja den snö som låg kvar i backen till att åka pulka. 
Påskäggsjakt och påskmat.

Vi var glada att få ta hand och rida Clinton. Mila ville galoppera utan hjälp och fixade det galant. Drömmen var att prova och hoppa och det gick fin fint. Lycka att få rida en riktig läromästare. 

 

No comments:

Post a Comment